Menu

snacks

charcuterie…115,-

lun kalveterrine…65,-

sortfodsskinke…95,-

croquettes af svineskank og sortfod…65,-

forretter

laksetatar, rygeost, perleløg…105,-

svamperavioli…95.-

foie gras terrine, løgkompot, brioche…125,-

1/2 kogt hummer, citron og mayonnaise…145,-

hovedretter

300g. ribeye (græsfodret), pommes frites, bearnaise…275,-

350g. ribeye (kornfodret), pommes frites, bearnaise…315,-

500g. ribeye (kornfodret), pommes frites, bearnaise…395,-

225g. mørbrad (kornfodret), pommes frites, rødvinssauce…315,-

800g bone-in ribeye (kornfodret), pommes frites, pebersauce…545,-

 (med stegt foie gras +60,-)

 

rørt tatar, pommes frites, grøn salat…175,-

burger, oksekød, bacon, cheddar, pommes frites…175,-

svamperavioli…180,-

hummer, bearnaise, pommes frites…295,-

sides

grøn salat…35,-   tomat, basilikum, parmesan…40,-

gratineret spinat…40,- mac’n’cheese…40,-

saltbagt selleri…35,-   mozzarella, olivenolie…40,-

 

ost

comte…60.-  saint maure…60.-  morbier…60,-  fourme d’ambert…60,-

2 oste…80,-   4 oste…140,-

 

dessert

profiteroles, vaniljeis, chokoladesauce…85,-

gateau marcel chokoladekage, pistacieis…85,-

kernemælk, havesyre, yogurt…75,-

 petit four…40,-